Hortus Kariva is op zoek naar u!

Ook dit jaar is Hortus Kariva weer geopend voor haar tuinders. Zoals elk seizoen biedt de moestuin ruimte aan twintig deelnemers die elk een eigen moestuinbak krijgen toegewezen. Iedereen is welkom en dat is ook te merken als je op de tuin komt! Deelname is geheel gratis, zodat mensen die het minder breed hebben ook gewoon mee kunnen doen. Ook krijgen de deelnemers een zadenlijst, waarbij ze kunnen aangeven welke groenten ze willen opkweken.

Nu is de moestuin niets zonder vrijwilligers. Ieder jaar heeft elke vrijwilliger een bepaalde taak; zo zijn er mensen die zorgen voor het onderhoud van de tuin en mensen die zorgen voor de vaste contactmomenten op de dinsdagen en zaterdagen.

Dit jaar is de tuin op zoek naar een vrijwilliger die het leuk zo vinden om de vaste contactmomenten op zaterdagen te organiseren. Het gaat hierbij om een stukje voorbereiding (half uur), denk aan gasten of deelnemers uitnodigen voor een bakje koffie en een berichtje sturen in de groepsapp dat het contactmoment er weer aan komt. En daarnaast het contactmoment zelf (van 12 tot 2), waarbij je eventueel deelnemers helpt bij het watergeven en klusjes in de tuin!

Spreekt dit artikel je aan? Neem eens een kijkje op onze pagina Projecten – Maatjesopmaat of op de instagrampagina Sociale moestuin Hortus Kariva (@hortuskariva) • Instagram-foto’s en -video’s.

Vragen? Neem contact op met Michiel Smit.

Delen:

Meer berichten

Kerstactie 2023 – sfeerimpressie

Voor de vierde keer op rij heeft Stichting Maatjesopmaat ook dit jaar weer een kerstactie georganiseerd door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers

Promotievideo kerstactie 2023

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Contact

Volg ons op

Over ons

Stichting Maatjesopmaat is sinds eind 2019 actief binnen gemeente Katwijk en werkt samen met verschillende (welzijns)organisaties om eenzaamheid te bestrijden en mensen te begeleiden om weer duurzame contacten aan te gaan. 

©  Maatjesopmaat Realisatie door AtSea Design & Media
X