Vacature Maatjescoach stichting Maatjesopmaat (vrijwilliger)

Afgelopen jaar is de stichting gestart met een vernieuwde werkwijze voor het verzorgen van de koppelingen tussen maatjes. We zijn op zoek naar een maatjescoach die zich voor gemiddeld 2 uur in de week wil inzetten om mensen te ondersteunen in het aangaan van nieuwe contacten. Samen met andere coaches en een coördinator vorm je een werkgroep, waarin met elkaar overlegd wordt over de kennismakingsgesprekken en de koppelingen. Als coach ga je kennismakingsgesprekken voeren en ondersteun je de maatjes om het contact onderling in goede banen te laten verlopen.

Over Maatjesopmaat

Maatjesopmaat koppelt mensen met behoefte aan sociaal contact aan elkaar. Het doel is om zo vriendschappen te laten ontstaan die zijn gebaseerd op gelijkwaardigheid en soortgelijke interesses en mogelijkheden. Zo levert de stichting een belangrijke bijdrage aan het voorkomen en verminderen van eenzaamheid in de gemeente Katwijk. Maatjesopmaat is een paar jaar geleden gestart als burgerinitiatief en is inmiddels een snelgroeiende stichting. Het bestuur is jong en ambitieus en is volop bezig om als de stichting te professionaliseren en te groeien.

Functie-eisen

  • Je kunt schakelen in het begeleiden van diverse doelgroepen.
  • Je hebt affiniteit met de zorg.
  • Je bent sociaal ingesteld en hebt een hart voor je medemens.

Wat bieden wij jou

  • Een prettige werkomgeving binnen een kleinschalige stichting in gemeente Katwijk.
  • Professionele ondersteuning bij het uitvoeren van jouw taken.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Een werkgroep waar volop ruimte is voor wilde ideeën, plezier en uitdaging.

Heb je interesse in deze functie, maar nog vragen? Mail gerust naar erik@maatjesopmaat.nl! Telefonisch bereikbaar op woensdag en vrijdag via tel. +31 6 27860345

Let op! Dit is vrijwillige functie!

Delen:

Meer berichten

Kerstactie 2023 – sfeerimpressie

Voor de vierde keer op rij heeft Stichting Maatjesopmaat ook dit jaar weer een kerstactie georganiseerd door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers

Promotievideo kerstactie 2023

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Contact

Volg ons op

Over ons

Stichting Maatjesopmaat is sinds eind 2019 actief binnen gemeente Katwijk en werkt samen met verschillende (welzijns)organisaties om eenzaamheid te bestrijden en mensen te begeleiden om weer duurzame contacten aan te gaan. 

©  Maatjesopmaat Realisatie door AtSea Design & Media
X