Vacature Maatjescoach vrijwilliger stichting Maatjesopmaat (m/v).

In februari 2022 start stichting Maatjesopmaat met een nieuwe werkwijze voor het verzorgen van de koppelingen tussen maatjes. We zijn op zoek naar twee maatjescoaches die zich voor gemiddeld 2 uur in de week willen inzetten om mensen te ondersteunen in het aangaan van nieuwe contacten. Samen met vijf andere coaches en een coördinator vorm je een werkgroep, waarin met elkaar overlegd wordt over de kennismakingsgesprekken en de koppelingen. Als vrijwillige coach ga je kennismakingsgesprekken voeren en ondersteun je de maatjes om het contact onderling in goede banen te laten verlopen.

Over Maatjesopmaat

Maatjesopmaat koppelt mensen met behoefte aan sociaal contact aan elkaar. Het doel is om zo vriendschappen te laten ontstaan die zijn gebaseerd op gelijkwaardigheid en soortgelijke interesses en mogelijkheden. Zo levert de stichting een belangrijke bijdrage aan het bestrijden van eenzaamheid in de gemeente Katwijk. Maatjesopmaat is een paar jaar geleden gestart als burgerinitiatief en is inmiddels een snelgroeiende stichting. Het bestuur is jong en ambitieus en is volop bezig om als de stichting te professionaliseren en te groeien.

Functie-eisen

  • Je kunt schakelen in het begeleiden van diverse doelgroepen.
  • Je hebt affiniteit met de zorg.
  • Je bent sociaal ingesteld en hebt een hart voor je medemens.

Wat bieden wij jou

  • Een prettige werkomgeving binnen een kleinschalige stichting in gemeente Katwijk.
  • Professionele ondersteuning bij het uitvoeren van jouw taken.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Een werkgroep waar volop ruimte is voor wilde ideeën, plezier en uitdaging.

Heb je interesse in deze functie, maar nog vragen? Mail gerust naar info@maatjesopmaat.nl! Telefonisch bereikbaar op woensdag en vrijdag via tel. 06 168 412 93. Reageren kan tot 21 januari.