Doe mee met de kerstactie van stichting Maatjesopmaat!

Na het grote succes van vorig jaar organiseert stichting Maatjesopmaat opnieuw een leuke kerstactie voor inwoners van de gemeente Katwijk. Meldt u iemand aan?

Stichting Maatjesopmaat organiseert voor het tweede jaar op een rij een speciale kerstactie om mensen die eenzaam zijn en/of in een moeilijke situatie zitten toch een bijzondere kerst te bezorgen. Na het succes van vorig jaar wil de stichting opnieuw met haar vrijwilligers op eerste kerstdag langs de deuren gaan om mensen in het zonnetje te zetten.

Bij de voordeur wordt er een verrassingstas overhandigt en wordt er een gezellig momentje van gemaakt, zodat zij deze kerst niet helemaal alleen zijn. Er wordt (op gepaste afstand) een kopje koffie/chocomel gedronken en de mensen die aangemeld zijn worden verrast met al het leuks, moois en lekkers uit de verrassingstas. De stichting probeert letterlijk en figuurlijk  zo’n 50 á 60 inwoners in de gemeente Katwijk toch een hele bijzondere en onvergetelijke kerst te bezorgen.

Kent u iemand die u een hart onder de riem wilt steken? Bijvoorbeeld iemand die veel alleen is of het afgelopen jaar het moeilijk heeft gehad. Dan kunt u diegene opgeven voor deze gratis kerstactie en gaan vrijwilligers van stichting Maatjesopmaat namens u (of anoniem) langs om hem/haar in het zonnetje te zetten. Let op, het kan zijn dat er méér dan 60 aanmeldingen binnenkomen, dan zal er een selectie gemaakt worden van de aanmeldingen.

Aanmelden kan vanaf 1 december tot 19 december via de website www.maatjesopmaat.nl/kerstactie

Delen:

Meer berichten

Kerstactie 2023 – sfeerimpressie

Voor de vierde keer op rij heeft Stichting Maatjesopmaat ook dit jaar weer een kerstactie georganiseerd door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers

Promotievideo kerstactie 2023

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Contact

Volg ons op

Over ons

Stichting Maatjesopmaat is sinds eind 2019 actief binnen gemeente Katwijk en werkt samen met verschillende (welzijns)organisaties om eenzaamheid te bestrijden en mensen te begeleiden om weer duurzame contacten aan te gaan. 

©  Maatjesopmaat Realisatie door AtSea Design & Media
X