Steun Maatjesopmaat

Stichting Maatjesopmaat groeit. De organisatie bestrijdt eenzaamheid in de samenleving door te zorgen voor blijvende contacten op basis van gelijkwaardigheid. Mensen helpen naar gelijkwaardig contact: dat geeft ons energie! Om dit werk te blijven doen heeft stichting Maatjesopmaat jou steun hard nodig!

Steun Maatjesopmaat met een gift

Stichting Maatjesopmaat werkt zoveel mogelijk met vrijwilligers, maar om de productiviteit en kwaliteit van de werkzaamheden te garanderen is een klein team van vaste krachten nodig. Dat kost geld. Een deel van het geld krijgen we van de overheid. Voor het andere deel zijn we afhankelijk van uw steun. Helpt u mee met een kleine bijdrage?

Sociale moestuin Hortus Kariva

Als verlengstuk van Maatjesopmaat is de sociale moestuin Hortus Kariva opgericht. Hier komen mensen samen met ons en elkaar om te (leren) tuinieren en sociale contacten op te doen. Op de tuin staat de verbinding tussen mensen centraal en is iedereen welkom: als je de tuin binnenstapt, merk je dat direct! Om het tuinieren toegankelijk te houden voor iedereen is de deelname gratis, maar de stichting maakt natuurlijk wel kosten. Denk aan kosten voor de planten, bloemen en zaden. Ook betaald de stichting de onderhoudskosten voor bijvoorbeeld het stroom en het zonnepaneel. Maar ook de kosten voor koffie, koekjes en activiteiten op de tuin. Helpt u mee met een kleine bijdrage?

BedragDonatie