Bericht: Promotievideo kerstactie 2023

Kersactie-PR-2

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Afgelopen jaren is stichting Maatjesopmaat zich gaan specialiseren in het thema eenzaamheid. Door bewustwording te creëren tijdens de kerstactie, kan de stichting mogelijk meer mensen bereiken en betrekken bij hun bredere initiatieven. De kerstactie kan in die zin dienen als een bruggetje voor mensen die iets willen veranderen in hun leven.

Kent u iemand die alleen is met Kerst en wilt u diegene graag verrassen? Meld deze persoon aan en dan zullen de vrijwilligers van stichting Maatjesopmaat op Tweede Kerstdag hem/haar een bezoekje brengen!

Hoe meldt u iemand aan? Ga naar de website: www.maatjesopmaat.nl/kerstactie en klik op de aanmeldknop.

Wat doet Maatjesopmaat? Maatjesopmaat heeft verschillende projecten, waarin de rode draad is dat ze zorgen voor meer verbondenheid en minder eenzaamheid. De stichting biedt een maatjesproject, de cursus Creatief Leven, verschillende activiteiten en een mooie sociale moestuin aan voor iedereen die op zoek is naar meer verbondenheid en/of iets wil doen aan zijn/haar eenzaamheid!

Bekijk de video hieronder:

X