WhatsApp Image 2021-09-24 at 16.04.51

De lekkerste soep van Buurtsoep Katwijk op de sociale moestuin van Maatjesopmaat!

Van 4 t/m 8 oktober vindt de week van de toegankelijkheid plaats. Een week waarin verschillende organisaties en gemeenten leuke activiteiten organiseren die fysiek én digitaal goed bereikbaar zijn voor alle doelgroepen. Ook in de gemeente Katwijk vinden leuke activiteiten plaats. Op zaterdag 2 oktober organiseert Buurtsoep Katwijk in samenwerking met stichting Maatjesopmaat een soepdag op de sociale moestuin Hortus Kariva.

Tijdens deze middag is er ruimte om gezellig met elkaar in contact te komen en te genieten van het groen dat de tuin biedt. Het uitdelen van de soep start om 11:00 uur en eindigt om 16:00 uur en is geheel kosteloos. Ook wordt er gezorgd voor stokbrood met smeersels, koffie, thee en frisdrank. Naast de deelnemers van de sociale moestuin en Buurtsoep Katwijk doen wij een oproep aan de inwoners van de gemeente Katwijk om langs te komen en -samen met ons- te kletsen over van alles en nog wat. Komt u ook?

De tuin is toegankelijk voor mensen in een (elektrische) rolstoel, rollator en scootmobiel. Houd er wel rekening mee dat er geen sanitaire voorziening is op de tuin, deze is wel aanwezig tegenover de tuin bij het tankstation de Shell.

Routebeschrijving: Vanaf de Molentuinweg: loop richting de Tulpstraat, sla rechtsaf naar de Hyacintstraat, na 15 meter slaat u rechtsaf richting het viaduct, loop onder de brug door en sla de eerste meteen linksaf, na ongeveer 150 meter ziet u aan de rechterzijde een bord met ‘zanderijtuinders 2.0’, sla rechtsaf en loop het pad af richting de sociale moestuin Hortus Kariva. Uiteraard kunt u de tuin ook vinden door in de navigatie ‘Hortus Kariva’ in te voeren.

Meedoen? Aanmelden is niet verreist, maar kan via de volgende link: https://www.doemeeinkatwijk.nl/activiteit/209328/de-lekkerste-soep-van-buurtsoep-op-de-volkstuin-van-maatjesopmaat

Delen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email