Buurtsoep Katwijk en stichting Maatjesopmaat zetten zich in tijdens de week tegen eenzaamheid!

Een terugblik naar afgelopen zaterdag. Wat een geweldige middag, een opkomst van jong en oud, van bekende tot onbekende gezichten. We kunnen nu écht stellen dat soep én groen verbindt!

We zijn dik tevreden met de samenwerking met de Buurtsoep, Welzijnskwartier en de gemeente Katwijk. Bedankt! Wist je trouwens dat op de sociale moestuin echt iedereen welkom is? Elke dinsdag en zaterdagmiddag is er een vast moment, waarbij er koffie en soms soep wordt genuttigd.

Zie je nu een bekende op de foto? #tagg hem of haar!

Delen:

Meer berichten

Kerstactie 2023 – sfeerimpressie

Voor de vierde keer op rij heeft Stichting Maatjesopmaat ook dit jaar weer een kerstactie georganiseerd door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers

Promotievideo kerstactie 2023

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Contact

Volg ons op

Over ons

Stichting Maatjesopmaat is sinds eind 2019 actief binnen gemeente Katwijk en werkt samen met verschillende (welzijns)organisaties om eenzaamheid te bestrijden en mensen te begeleiden om weer duurzame contacten aan te gaan. 

©  Maatjesopmaat Realisatie door AtSea Design & Media
X