Een bloemetje voor een betere verbinding

“Wat is er nou mooier dan iemand te verrassen met een prachtig bosje bloemen?”

Zaterdag 9 april is het zo ver, de benefiet bloemenactie 2022. JCI Bollenstreek organiseert samen met stichting Maatjesopmaat een actiedag die in het kader staat van saamhorigheid en verbinding. De opbrengst gaat geheel naar stichting Maatjesopmaat. Met deze opbrengst kan de stichting haar visie, doelstelling en missie nóg beter realiseren. De stichting zet zich vol passie in voor een vermindering van de eenzaamheid in de gemeente, op korte én op langere termijn.

Verassingsboeketje

U kunt fysiek een boeketje kopen bij de ingang van Flora Holland Rijnsburg, bij Kulk Trucks BV. U ziet bij de Laan van Verhof borden staan wat voor richting u op moet. Daarnaast is het ook mogelijk om van 28 maart tot 6 april mee te doen met het speciale verassingsboeketje. U kunt eenvoudig online een boeketje bestellen door het adres in te vullen van degene die u wilt verrassen en vervolgens wordt het verrassingsboeket persoonlijk door vrijwilligers op zaterdag 9 april bij degene bezorgt. Het fijne van deze actie is dat u iemand kan laten weten dat u aan hem of haar denkt. En wat is er nou mooier dan dat op deze manier te doen! U steunt zo meerdere doelen; de opbrengst gaat naar de stichting én u draagt bij aan het verbeteren van de verbinding tussen mensen.

Wilt u ook iemand verrassen? Of wilt u zelf iets bijdragen door een bloemetje te kopen? Kom dan ook langs op zaterdag 9 april óf bestel online een verrassingsboeketje via de volgende klik-link: Een bloemetje voor een betere verbinding – Maatjesopmaat (jcibollenstreek.nl)

Voor vragen kunt u terecht via het nummer 085 301 9577 (woensdagen en vrijdagen). Zien we u daar?

Delen:

Meer berichten

Kerstactie 2023 – sfeerimpressie

Voor de vierde keer op rij heeft Stichting Maatjesopmaat ook dit jaar weer een kerstactie georganiseerd door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers

Promotievideo kerstactie 2023

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Contact

Volg ons op

Over ons

Stichting Maatjesopmaat is sinds eind 2019 actief binnen gemeente Katwijk en werkt samen met verschillende (welzijns)organisaties om eenzaamheid te bestrijden en mensen te begeleiden om weer duurzame contacten aan te gaan. 

©  Maatjesopmaat Realisatie door AtSea Design & Media
X