Terugblik bloemenactie

De vrijwilligers van stichting Maatjesopmaat en JCI Bollenstreek zijn nog aan het nagenieten van de benefiet bloemenactie. Organisatoren Bob de Bruyn en Michiel Smit waren zaterdagochtend samen met hun vrijwilligers al vroeg uit de veren om richting de kraam te gaan. Wat begon als een regenachtige ochtend bloeide gelukkig uit in een zonnige middag.

In totaal 50 mensen mogen verrassen met een prachtig boeketje en daarnaast nog fysiek met de bloemenkraam geld mogen ophalen voor de stichting! We willen uit het diepst van onze hart alle vrijwilligers hartelijk bedanken. In het bijzonder de mannen en vrouwen van JCI Bollenstreek. Als klap op de vuurpijl hebben we alle overgebleven bloemen en planten langs gebracht bij verzorgingstehuizen, wat waren ze blij!


Binnenkort gaat JCI Bollenstreek aan ons een cheque overhandigen hoeveel geld er is opgehaald.
Benieuwd hoeveel dat is en hoe deze dag is verlopen? Houd onze website in de gaten! Er komt binnenkort een video online waarbij dit allemaal te zien is!

Hieronder alvast een impressie van de bloemenactie, met een SO naar onze huisfotograaf Gerlinde van Duyn voor het maken van de foto’s. Bedankt!


Delen:

Meer berichten

Kerstactie 2023 – sfeerimpressie

Voor de vierde keer op rij heeft Stichting Maatjesopmaat ook dit jaar weer een kerstactie georganiseerd door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers

Promotievideo kerstactie 2023

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Contact

Volg ons op

Over ons

Stichting Maatjesopmaat is sinds eind 2019 actief binnen gemeente Katwijk en werkt samen met verschillende (welzijns)organisaties om eenzaamheid te bestrijden en mensen te begeleiden om weer duurzame contacten aan te gaan. 

©  Maatjesopmaat Realisatie door AtSea Design & Media
X