Rabo Clubsupport bekendmaking

Afgelopen weken heeft de stichting stemmen verzameld voor de Rabo Clubsupport actie van de Rabobank

Afgelopen weken heeft de stichting stemmen verzameld voor de Rabo Clubsupport actie van de Rabobank.

De Rabo Clubsupport is een initiatief van de Rabobank waarbij zij een deel van hun resultaat teruggeven aan verenigingen. Een vereniging waar mensen samen kunnen komen, jezelf kan zijn en waar je elkaar sterker maakt is volgens de bank onmisbaar. Leden van de Rabobank hebben afgelopen week hun stemmen kunnen uitbrengen op de club die dat volgens hen verdient. 

Deze week kregen wij een mooie enveloppe in de bus met de uitslag!

Namens het hele team van stichting Maatjesopmaat willen wij de Rabobank van harte bedanken voor dit fantastische bedrag!

Delen:

Meer berichten

Kerstactie 2023 – sfeerimpressie

Voor de vierde keer op rij heeft Stichting Maatjesopmaat ook dit jaar weer een kerstactie georganiseerd door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers

Promotievideo kerstactie 2023

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Contact

Volg ons op

Over ons

Stichting Maatjesopmaat is sinds eind 2019 actief binnen gemeente Katwijk en werkt samen met verschillende (welzijns)organisaties om eenzaamheid te bestrijden en mensen te begeleiden om weer duurzame contacten aan te gaan. 

©  Maatjesopmaat Realisatie door AtSea Design & Media
X