Vacature: projectcoördinator 

Stichting Maatjesopmaat is op zoek naar een projectcoördinator voor 4 uur per week. Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan ons team? 

Functieomschrijving: 

Als projectcoördinator speel je een leidende rol in het prioriteren, coördineren en uitvoeren van onze activiteiten en projecten. Je zorgt ervoor dat taken op het juiste moment worden uitgevoerd en draagt bij aan de efficiënte werking van onze organisatie. Jouw verantwoordelijkheden omvatten: 

 • Leidinggeven aan projectuitvoering: Je geeft leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van projecten. Hierbij zorg je ervoor dat taken en verantwoordelijkheden duidelijk zijn verdeeld en dat projecten soepel verlopen. 
 • Bijdragen aan besluitvorming: Je draagt bij aan het vaststellen van prioriteiten binnen onze activiteiten en projecten door middel van analyse en communicatie met belanghebbenden. 
 • Ondersteunen bij het prioriteren van taken: Het opstellen en handhaven van duidelijke operationele schema’s en deadlines is een van jouw sterke punten. Je bent bedreven in het opzetten van tijdlijnen en ervoor te zorgen dat projecten op schema blijven, zelfs in een dynamische omgeving. 
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van de stichting: Je speelt een rol in de ontwikkeling van de stichting en zet jouw kwaliteiten in om de stichting uit te breiden, waar mogelijk ook buiten de gemeente Katwijk. Je coördineert de juiste taken om de ambitieuze doelen van de organisatie te bereiken. 

Functie-eisen: 

 • Ervaring binnen- en kennis over het sociale domein is een pré 
 • Initiatief en zelfstandigheid 
 • Leiderschap en teamwerk 
 • Sterke organisatorische vaardigheden 
 • Sterke communicatieve vaardigheden 
 • Affiniteit met het thema eenzaamheid 
 • Relevante opleiding gewenst (opleiding in sociaal werk, maatschappelijk werk, projectmanagement, bestuurskunde, etc.). 

Wat bieden we jou? 

 • Een marktconform salaris op basis van het cao sociaal werk, schaal 8. 
 • Een prettige werkomgeving binnen een kleinschalige stichting in gemeente Katwijk. 
 • Mogelijkheden om jouw expertise in te zetten voor een belangrijk doel. 

Over Stichting Maatjesopmaat: 

Maatjesopmaat is actief in de aanpak van eenzaamheid binnen de gemeente Katwijk. Onze activiteiten omvatten het aanbieden van cursussen, het organiseren van activiteiten en het faciliteren van maatjescontacten. Het doel van het maatjesproject is om vriendschappen te creëren die gebaseerd zijn op gelijkwaardigheid, ondersteund door een maatjescoach. 

Maatjesopmaat is een groeiende stichting met een jong en ambitieus bestuur dat werkt aan professionalisering en groei. 

Ben je n.a.v. bovenstaande vacature enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en cv op naar onderstaande contactgegevens:

Michiel Smit
michiel@maatjesopmaat.nl
Tel. 0627866471

Delen:

Meer berichten

Kerstactie 2023 – sfeerimpressie

Voor de vierde keer op rij heeft Stichting Maatjesopmaat ook dit jaar weer een kerstactie georganiseerd door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers

Promotievideo kerstactie 2023

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Contact

Volg ons op

Over ons

Stichting Maatjesopmaat is sinds eind 2019 actief binnen gemeente Katwijk en werkt samen met verschillende (welzijns)organisaties om eenzaamheid te bestrijden en mensen te begeleiden om weer duurzame contacten aan te gaan. 

©  Maatjesopmaat Realisatie door AtSea Design & Media
X