Beleef een gezellige ochtend vissen

Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit om te ontdekken of vissen iets voor jou is? En lijkt het je leuk om andere mensen te ontmoeten? Geweldig nieuws! Wij nodigen jou uit voor een gezellige viservaring, speciaal ontworpen voor beginners. Ervaren vissers zullen aanwezig zijn om te helpen en tips te geven. Ze zijn goed bekend met vissen en delen graag hun kennis met jou.
Wil je meedoen? Meld je dan aan via www.maatjesopmaat.nl/visactiviteit

Delen:

Meer berichten

Kerstactie 2023 – sfeerimpressie

Voor de vierde keer op rij heeft Stichting Maatjesopmaat ook dit jaar weer een kerstactie georganiseerd door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers

Promotievideo kerstactie 2023

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Contact

Volg ons op

Over ons

Stichting Maatjesopmaat is sinds eind 2019 actief binnen gemeente Katwijk en werkt samen met verschillende (welzijns)organisaties om eenzaamheid te bestrijden en mensen te begeleiden om weer duurzame contacten aan te gaan. 

©  Maatjesopmaat Realisatie door AtSea Design & Media
X