Week van verbinding – Buurtsoep Katwijk

Aanstaande zaterdag 1 oktober organiseert stichting Maatjesopmaat voor de 2e keer op rij, in het kader van de week van de verbinding, een soep- en ontmoetingsdag.

Aanstaande zaterdag 1 oktober organiseert stichting Maatjesopmaat voor de 2e keer op rij, in het kader van de week van de verbinding, met Buurtsoep Katwijk een soep- en ontmoetingsdag.

Tijdens deze middag is er ruimte om gezellig met elkaar in contact te komen en te genieten van het groen dat de tuin biedt. Het uitdelen van de soep start om 12:00 uur en eindigt om 15:00 uur en is geheel kosteloos. De soepen zijn met liefde gemaakt door vrijwilligers van Buurtsoep en smaken fantastisch! Proeft u mee?


Kom gezellig langs op Hortus Kariva en neem gerust iemand mee!

Klik hier voor de locatie.
Delen:

Meer berichten

Kerstactie 2023 – sfeerimpressie

Voor de vierde keer op rij heeft Stichting Maatjesopmaat ook dit jaar weer een kerstactie georganiseerd door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers

Promotievideo kerstactie 2023

­­­Voor de vierde keer op rij organiseert stichting Maatjesopmaat ook dit jaar een kerstactie door mensen op een leuke manier te verrassen. Vrijwilligers gaan in de ochtend op Tweede Kerstdag langs de deuren om onder genot van warme chocolademelk een praatje te maken. Daarnaast wordt er een verrassingstas overhandigd.

Contact

Volg ons op

Over ons

Stichting Maatjesopmaat is sinds eind 2019 actief binnen gemeente Katwijk en werkt samen met verschillende (welzijns)organisaties om eenzaamheid te bestrijden en mensen te begeleiden om weer duurzame contacten aan te gaan. 

©  Maatjesopmaat Realisatie door AtSea Design & Media
X